Klatring og buldring i Trondheim og Trøndelag

Trondheim klatreklubb skal arrangere NM buldring 2016!

ImageHandler.ashx– Vi har ambisjoner om å lage en konkurranse som er minst like god som i 2015, sier Hans Petter Wollebæk, leder i TKK. – Skal vi få til det er vi avhengig av en like bra gjeng frivillige som vi hadde i 2015. Vi håper dere er klare for en ny runde!

Arrangementet i 2015 gikk veldig bra, men vi har notert oss flere punkter som vi kan forbedre. Det håper vi å få til når vi har 2015-arrangementet friskt i minne. Med et godt samarbeid med NKF, Trondheim klatresenter, sponsorer og ikke minst de frivillige skal vi gjøre vårt ytterste for å gi klatre-Norge og publikum et supert arrangement. Vi gleder oss!

Sted: Trondheim klatresenter, dato: 18.- 20. november.

NKFs nyhetssak om NM 2016

Foreløpig ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *