Klatring for Alle – paraklatring

Paraklatring er tilrettelagt klatring for alle med en funksjonsnedsettelse, både barn og voksen. I Trondheim Klatreklubb tilbyr vi dette i gruppen «Klatring for Alle».

Treningstider:

Barn

Tirsdager 17:00-18:00

Grip Sluppen

Voksne

Tirsdager 18:00-20:00

Grip Sluppen

Klatretilbudet tilrettelegges den enkeltes behov. Våre kvalifiserte instruktører som har bred erfaring med målgruppen er tilstede under hver klatretrening. Grip Sluppen har HC-parkering i nærheten, heis, HC-toalett og er tilgjengelig for rullestolbrukere.

For bilder og litt inspirasjon se Klatring for Alle sin instagram eller facebookside. Ta kontakt på klatringforalle@outlook.com for påmelding til en uforpliktende prøveøkt. Vi har også mulighet til å ta imot grupper fra foreninger som har behov for tilrettelagt klatreaktivitet. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Er du nysgjerrig og ønsker å vite mer om paraklatring? Les NKF sine sider! Artiklene om paraklatrekonkurransene i 2017 og i 2019 gir også inspirasjon.

Bildet viser alle deltakere (totalt 21 klatrere fra klubber fra hele Norge) og frivillige (fra Trondheim Klatreklubb) fra den nasjonale paraklatrekonkurransen i mars 2019.
Nasjonal paraklatrekonkurranse i Trondheim i mars 2019.
Foto: Dag Stuan