Treninger

TKK junior tilbyr treninger for barn og unge i alderen 11-18 år.
I tillegg til juniortreningene har vi en åpen gruppe hvor alle kan delta. Møt opp ved kaffemaskina i Trondheim Klatresenter ferdig oppvarma hver tirsdag kl 19.00.

For å delta på juniortreningene må du ha holdt på med klatring eller buldring en stund og kunne det grunnleggende. Vil du klatre tau, må du kunne sikre ledklatrer og kunne klatre sikkert på led selv. For å delta må du også være medlem i TKK og ha betalt treningsavgifta. All virksomhet i TKKs juniorgrupper retter seg etter standardene til Norges klatreforbund.

Deltakernes foreldre må regne med å stille på dugnad ifm turer, samlinger, treninger og konkurranser. For de yngre deltagerne som ikke kan sikre selv, må foreldre påregne å bidra med å sikre. Dette betyr at foreldre kanskje må ta Brattkort.

Treningene våre er inndelt etter deltagernes målsettinger. Vil du klatre nasjonale konkurranser bør du bli med i konkurransegruppa. Hvis ikke nasjonale konkurranser er noe for deg, velger du satsingsgruppa. Gruppene trener sammen noen ganger og drar på tur sammen.

Hovedaktiviteten på treningene er buldring. Treningene foregår i TKS sine lokaler i Thonning Owesengt 37. Deltagerne har trening med trener en gang i uka, men trener i tillegg en eller flere økter på egen hånd. Trener hjelper deg å lage et treningsprogram som vi forventer at du følger. Treneren vil be deg føre treningsdagbok for å vite hva du driver med på treningene. Fokus i treningene er systematisk trening for å forbedre styrke, utholdenhet og teknikk. Vi forventer at du er selvgående i treninga di. Hver gruppe har ca seks deltakere.

TKK junior har en egen gruppe med ungdommer som satser på klatring som konkurranseidrett. Gruppa deltar i konkurranser som Nordisk mesterskap, NM og NC. Gruppa trener mye på klatrefelt i Trondheimsområdet og i Trøndelag. Gruppa har ei trenergruppe som sørger for et allsidig treningsopplegg, transport til og fra treninger, turer og konkurranser. Deltagere i satsingsgruppa blir tatt ut av trenerne i TKK. Motivasjon og innsats er avgjørende faktorer mer en ferdigheter for å bli tatt ut til satsingsgruppa.

Påmelding
For å melde deg på treningene, må du fylle ut og sende inn dette skjemaet. Betaling skjer gjennom Medlemsnett. Info om dette får du når du har sendt inn skjemaet for påmelding. Husk at du må være medlem i klubben for å melde deg på treningene. Om du har lyst å prøve noen ganger før du melder deg på, kan du gjerne gjøre det. Husk at du uansett må betale inngangen i klatresenteret.

Priser
Treningsavgift er 900,- for ett semester. Inngang til klatresenteret kommer i tillegg. Vi anbefaler avtale om måneds- eller årskort i TKS.

Om du har spørsmål til eller ønsker å delta i noen av disse gruppene, kan du ta kontakt med Eirik Skar på epost: eirikska@gmail.com